Wie is Davy?

Davy omschrijft zichzelf als een internetcurator. Als kennisspons dwarrelt hij het wereldwijde web rond op zoek naar nieuwe brokjes kennis en inzichten. Graag deelt hij die via deze blog.

Professioneel is hij vier-vijfde aan de slag als communicatiemedewerker bij VSK. Daarvoor werkte hij als leerkracht wiskunde-wetenschappen, als studentencoach aan een Leuvense hogeschool en als medewerker bij een ecologische politieke partij.

Sinds oktober 2019 is hij een van de acht nationaal verkozen vrijwilligers in het partijbestuur van Groen. Elke maandag en één zaterdag per maand zet hij samen met de andere vrijwilligers en de verschillende fractieleiders de lijnen uit.

In bijberoep is hij bezig met bier. Hij geeft rondleidingen in de Mechelse brouwerij, leert mensen bier proeven op locatie en soms brouwt hij bier als begeleider van teambuildings in Brussel. #Bierkunde

Hij probeert elke week een boek te lezen, luistert graag muziek en is bezeten door tv-series als medium. Sport kan hem boeien, vooral alles wat er rond leeft. KV Mechelen, de Phillies en de Steelers zijn de ploegen van zijn hart. Hij schuift al eens aan tafel bij de langst lopende nederlandstalige technologie-podcast Tech45.

En zijn dochter heet Mille.