dbuntinx

Coronadingen

Ik probeer er niet té veel over te lezen, want anders word ik helemaal zot. Maar als mij iets opvalt, ga ik deze post af en toe bijwerken met links en quotes.

Marc Van Ranst, 16 maart 2020:

De piek zal nog niet voor deze week zijn. Die is moeilijk te voorspellen, maar we zitten er nog zeker een maand vanaf. En dan ben ik nog optimistisch. Hopelijk kunnen de maatregelen het afvlakken.

Global dashboard

Steven Van Gucht, 19 maart 2020, Het Laatste Nieuws:

We gaan ervan uit dat dit nu wel moet werken. We zullen het effect pas over een dag of tien beginnen te merken, als er een knik in de curve komt. Dan kunnen onze hospitalen het aan. We maken de eerste evaluatie op 5 april. En dan hoop ik dat we op 6 april terug een pintje op een terras kunnen drinken, want daar snak ik ook naar (lacht). Maar: de maatregelen te snel loslaten, houdt ook het risico in dat het virus weer opspringt.

Laura Lezza, Getty Images:

This entry was posted in Linked list. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>